Red Dead Online Zomer Update arriveert 10 September

De volgende Red Dead Online update lanceert op 10 september en introduceert drie nieuwe Frontier Pursuits, de vervolgstap in de voortdurende evolutie van Red Dead Online. Frontier Pursuits zijn een doorlopende reeks rollen voor spelers om in te nemen, met een breed scala aan thematische activiteiten die elk unieke items, vaardigheden en meer bieden naarmate je verder komt met elke rol.

Naast de eerste drie nieuwe rollen komen er drastisch verbeteringen in de besturing van spelers met een snellere en meer responsieve bewegingen in alle fasen van gevechten en motoriek; de mogelijkheid om het uiterlijk van je personage opnieuw te ontwerpen zonder je voortgang te resetten; grotere schadeweerstand in de Defensive speelstijl; nieuwe Ability Cards; nieuwe Daily Challenges en Daily Role Challenges; meer Dynamic Events over het hele grensgebied; en hoop nieuwe items en nog veel meer.

Met elke rol heb je altijd nieuwe doelen om te behalen, die leiden naar unieke items en vaardigheden naarmate je vordert, naast Cash en Gold payouts. Terwijl Red Dead Online zich blijft ontwikkelen, worden en meer Frontier Pursuits toegevoegd, met meer rollen, nieuwe keuzes en meer manieren om je reis door de wereld van Red Dead Online te personaliseren.

Met elke rol verdien je automatisch Role XP wanneer je de activiteiten van een rol voltooit: wanneer je op een premie jaagt, verdien je Role XP voor de Bounty Hunter; wanneer je een collectible vindt krijg je Role XP van de Collector enzovoorts. Role XP telt mee in je progressie door 20 Role Ranks. Je zult elke 5 niveaus een nieuw niveau van onderscheid bereiken: Novice, Promising, Established en Distinguished.

Als je een Role Rank ontgrendelt, verdien je Role Tokens en op bepaalde rangen ontgrendel je ook nieuwe skills, zoals de Bounty Hunter-mogelijkheid om te paard te duiken voor bescherming, of de mogelijkheid van een Trader om je kamphond te trainen om te waarschuwen voor een kampinval door dieven; upgrades van de draagkracht van je satchel; of toegang tot rolspecifieke Free Roam-evenementen. Elke laag heeft ook een set items die uniek zijn voor de rol en die kunnen worden ontgrendeld voor aankoop door middel van Role Tokens.

De Trader’s Novice Kit geeft je bijvoorbeeld toegang tot zeven Trader Role-items, waaronder een uniek zadel, een pistoolgordel en een stoofpot die je kamp voorziet van verse maaltijden om je cores en die van je Posse aan te vullen (en extra recepten om speciale stoofschotels voor te bereiden voor Gold Cores). De Established Kit van de Bounty Hounter geeft je, daarentegen, toegang tot zeven Bounty Hunter Role-items – waaronder een Bounty Wagon om meerdere premiedoelen vast te houden, het werpwapen genaamd the Bolas om de benen van premies mee te verwarren, een nieuwe outfit en meer.

Spelers die Distinguised-rangen bereiken verdienen een aantal nieuwe skills die nuttig zijn in al hun bezigheden in het grensgebied; gevorderde kampstijlen en comfort en herkenbare kledingartikelen die hun prestaties in elke discipline laat zien.

Get started as a Bounty Hunter when you meet the Legendary Bounty Hunter in Rhodes and purchase the Bounty Hunter License. The standard cost is 15 Gold Bars, while Twitch Prime Members who link their Twitch and Rockstar Games Social Club accounts by Sunday September 8 will get the Bounty Hunter License for free starting September 10.

Bounty Hunters met vergunning kunnen werk vinden door premieborden te bezoeken die in de buurt van advocatenkantoren staan, net als postkantoren en treinstations in de hele staat. Er is geen tekort aan criminelen die moeten worden aangepakt en de targets variëren in moeilijkheid, van alleen handelende criminelen van laag niveau tot beruchte bandieten met gewapende beveiliging en een waakzaam oog. Het opnemen tegen een gewapende bende of het berechten van meerdere targets wordt gemakkelijker gemaakt met de hulp van een Posse, waarvan elk lid een deel van de uiteindelijke premie verdient. Vergeet niet dat het meenemen van een levend doelwit een grotere beloning oplevert.

Het bereiken van de Bounty Hunter Rank 12 brengt de mogelijkheid om andere spelers met hoge premies van $20 neer te halen. Bounty Hunters worden via een uitnodiging op de hoogte gebracht van de kans om een wanted speler op te sporen wanneer ze in de buurt zijn in een geordende achtervolging. De gezochte speler moet ontsnappen (of zich overgeven) binnen de toegestane tijd en wanneer hij of zij gevangen is bestaat de mogelijkheid om te ontsnappen of vluchten. Als de Bounty Hunter het doelwit levend oplevert, ontvangen deze een prijs terwijl de crimineel vastzit.

Unieke Bounty Hunter skills and items bevatten:

Je vertrouwde kampgenoot, Cripps, droomt er al lang van om een handelspost te starten en jij gaat hem helpen om dit te bereiken – door een partner te worden in het nieuwe Cripps Trading Company. Door Cripps levenslange ervaring met het werken met dierlijke materialen te combineren met je eigen skills op het gebied van jagen en beveiliging, beschik je over de perfecte ingrediënten om een bloeiend bedrijf te ontwikkelen.

Als je eenmaal hebt ingestemd om Cripps te helpen, kun je van start gaan met het ombouwen van je kamp tot een business door items voor Cripps te vinden om deze vervolgens om te zetten in verkoopbare goederen. Een investering van 15 Gold Bars voor een Butcher’s Table zorgt ervoor dat je bedrijf van start kan gaan, terwijl alle PlayStation 4-spelers de Butcher’s Table gratis ontvangen.

Wanneer je up and running bent, zul je Cripps voorzien van materialen door op dieren te jagen – pelzen en karkassen van hoge kwaliteit zullen betere opbrengsten opleveren. Je zult ook de Resupply Missions aangaan om extra benodigdheden te verwerven met enigszins ongure praktijken. Eenmaal voorzien, zal Cripps beginnen met het omzetten van de materialen in verkoopbare goederen, die vervolgens kunnen low-risk kunnen worden verzonden voor een lokale levering óf over grote afstanden voor een premie.

Verbeter de opbrengsten van het jagen met een Hunting Wagon voor grotere afstanden, of upgrade je Delivery Wagon voor grotere verkopen. Naarmate de zaken lekker gaan, en je aanwezigheid beken wordt op de markt, kan je concurrentie jaloers worden op je succes dus houd een oogje in het zeil voor invallen in je kamp. Naarmate de handel groeit, overweeg je misschien om een kamphond aan te schaffen van Wilderness Outfitters. Niet alleen zijn honden geweldige kampgenoten voor alle spelers, maar kan een Trader van voldoende rank kzijn hond leren waarschuwen voor aanvallen.

Unieke Trader skills en items bevatten:

Zoek de mysterieuze, reizende verkoopster Madam Nazar om de Collector’s Bag te kopen en ga van start met het Collector-rol. Door met succes alle 54 verborgen speelkaarten in GTA Online te verzamelen, kun je afzien van de vooraf gemaakte kosten van de Collector’s Bag en krijg je deze gratis. Anders kost het je 15 Gold Bars voor toegang tot het verzamelen en verkopen van zeldzame items.

Met behulp van Madam Nazar, kun je de de wereld verkennen en waardevolle schatten vinden, of het nu gaat om weggegooide Tarot-kaarten in verlaten kampen, begraven schatten opgegraven met je vertrouwde schop, verborgen familiestukken en meer.

Verzamel individuele stukken en verkoop ze rechtstreeks aan Madam Nazar, óf verzamel complete sets voor een hogere verkoopprijs. Naarmate je vordert, ontgrendel je betere zoekvaardigheden; meer handige hulpmiddelen zoals een metaaldetector; voordelen zoals verhoogde draagkracht; de mogelijkheid voor je paard om kruiden te plukken en deze direct aan je door te geven en meer.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password