Red Dead Online gaat vandaag van start

Rockstar laat weten dat Red Dead Online, de online multiplayer en co-op component van Red Dead Redemption 2, vandaag van start gaat via een bèta. Aanvankelijk zal wel nog niet iedereen ermee aan de slag kunnen. De concrete planning is als volgt:

► Dinsdag 27 november: Red Dead Online toegankelijk voor alle bezitters van de Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition. Let op: spelers die de fysieke versie van de Ultimate Edition hebben gekocht moeten de Ultimate Edition-code in de verpakking invoeren om in aanmerking te komen.

► Woensdag 28 november: Red Dead Online toegankelijk voor alle spelers die Red Dead Redemption 2 hebben gespeeld op 26 oktober.

► Donderdag 29 november: Red Dead Online toegankelijk voor alle spelers die Red Dead Redemption 2 hebben gespeeld tussen 26 en 29 oktober.

► Vrijdag 30 november: Red Dead Online toegankelijk voor alle spelers die eigenaar zijn van Red Dead Redemption 2.

 

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password