Red de droomwereld op de rug van jouw eenhoorn in The Unicorn Princess

Bigben en Toplitz Productions brengen op 14 november de leukste paardengame The Unicorn Princess uit op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. In The Unicorn Princess verken je de wereld vanaf de rug van jouw paard en help je de bewoners van je dorp. Stap de droomwereld in, sluit een bijzondere vriendschap met Unica de eenhoorn en probeer de droomwereld te redden door al je missies te volbrengen!

In dit geweldloze familiespel ben jij de enige die Unica kan helpen om de droomwereld te redden! The Unicorn Princess biedt een wereld om te verkennen op de rug van een van de zes beschikbare paarden en een droomwereld om te ontdekken samen met eenhoorn Unica. Pas jouw personage en paard aan met te gekke accessoires en volbreng 15 missies verdeeld over de twee werelden. De perfecte game voor liefhebbers van paarden en eenhoorns en het leukste cadeau voor de feestdagen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password