Red de aarde met Funbox Media’s Martian Panic Alien Blaster voor de Nintendo Switch

84 jaar geleden, deze maand, overtuigde een radio-uitzending de natie ervan dat marsmannetjes een invasie waren begonnen in New Jersey. Hoewel dat een hoax bleek te zijn, als aliens ooit besloten te landen op Atlantic City, zou je klaar zijn om ze af te schrikken met de Martian Panic Alien Blaster (compatibel met Nintendo Switch en Joy-Con Controller) die vandaag beschikbaar is.

Terwijl je wacht op die volgende ‘close encounter’, verfijn je je scherpschietvaardigheden in GS2 Games’ Martian Panic voor de Nintendo Switch, ook vandaag verkrijgbaar – en binnenkort in een bundel met de Alien Blaster. Martian Panic gooit je in actie in acht spannende levels over de hele wereld, van de Grote Piramides tot je plaatselijke drive-in theater, en verdedigt onschuldige mensen tegen de interplanetaire plaag met bijna een dozijn buitenaardse wapens en de nauwkeurigheid van de Alien Blaster.

Elk stadium komt tot leven via een reeks mini-scènes die het verhaal van de buitenaardse invasie vertellen, en de Alien Blaster voegt zijn eigen bliepjes en knallen toe voor een nog meeslepender ervaring.

Het is ook niet alleen voor de jacht op Mars. De Martian Panic Alien Blaster werkt met alle Switch schietspellen. Zal het werken op de kleine groene mannetjes die nu in je tuin landen? Er is maar één manier om daar achter te komen.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password