Red Bull Kumite Belgium Qualifier: Takamura is de beste gamer van België

De Red Bull Kumite Belgium Qualifier? Dat was Street Fighter V Arcade Edition op het allerhoogste niveau! Op een unieke locatie natuurlijk: midden in de boksring van gym Emergence XL in Brussel. 64 gamers gingen op zaterdag 6 oktober 2018 face to face en hard tegen hard. Focus was het toverwoord, met de meest crazy combo’s als resultaat. De winnaar? Takamura uit Brussel! Hij vertegenwoordigt in november ons land op de wereldfinale van Red Bull Kumite in Parijs. “Zo blij dat ik gewonnen heb. Ik ga het beste van mezelf geven in Parijs, ik kijk er echt naar uit!” zei Takamura na afloop.
Takamura mag op 10 november 2018 zijn favoriete personage laten aantreden in de Last Chance Qualifier in Parijs. Daar strijdt hij tegen 255 spelers van over heel de wereld voor een plek bij de Final 16. Het is al de vierde editie van Red Bull Kumite, maar de eerste keer dat er in België een qualifier werd georganiseerd.
Best of the best
De Red Bull Kumite Belgium Qualifier was het event bij uitstek om kennis te maken met de top van de Belgische e-sport. NightCross, Takamura, Kenpachi en vele anderen lieten zien wat het betekent om écht goed te zijn in Street Fighter V Arcade Edition. De befaamde MrQuaRaté leidde als host het hele gebeuren in goede banen en voorzag het publiek van deskundige commentaar. Ook YouTube-sterren Kastiop en de Franse At0mium waren aanwezig, net als en Twitch-heldin Zegameuse!
“Echt cool! Dit zie je niet vaak in België! Ik had het niet verwacht, maar echt een crazy sfeertje. Juichen, roepen. Ik was helemaal mee. En die mannen kunnen spelen. Echt elke combo zit in die jongens hun vingers. Respect!” – Kastiop
Herbekijk de Red bull Kumite Belgium Qualifier via Twitch: https://www.twitch.tv/videos/319111313
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password