Red Barrels Vraagt Early Access Proefpersonen Om Deel Te Nemen Aan De Outlast Proeven

Red Barrels, de in Montréal gevestigde onafhankelijke studio voor spelontwikkeling, heeft officieel de Early Access releasedatum aangekondigd voor The Outlast Trials, die op 18 mei 2023 naar Steam en Epic Games Store komt.

Spelers kregen afgelopen Halloween voor het eerst toegang tot Murkoff’s Sinyala Facility voor de Closed Beta ervaring. Van vrijdag 28 oktober tot dinsdag 1 november schreven bijna 1 miljoen spelers zich in voor de angstaanjagende uitdaging, waarbij succesvolle spelers in totaal 35 jaar speeltijd doorbrachten in het Closed Beta weekend.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password