Red Barrels kondigt The Outlast Trials aan voor console, crossplay en een nieuwe trial in de komende Halloween-update

Red Barrels, de visionaire indie gamestudio, is verheugd spannende ontwikkelingen te onthullen voor hun veelgeprezen titel The Outlast Trials. Na een succesvolle Early Access-lancering is Red Barrels hard aan het werk gegaan met feedback van de community tijdens Early Access, met als doel om deze ambitieuze en innovatieve psychologische horror begin 2024 uit te brengen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Red Barrels zet zich in om crossplay tussen console- en pc-spelers mogelijk te maken, zodat een naadloze sociale ervaring kan worden gedeeld op verschillende platforms. Door middel van feedback van spelers, suggesties of andere methoden, zal Matchmaking ook verbeteringen ondergaan met betrekking tot de manier waarop Trials worden geselecteerd om de groep erbij te betrekken in plaats van alleen de leider. Coöp is van vitaal belang voor The Outlast Trials en de studio is vastbesloten om alle spelers een gepolijste en onvergetelijke ervaring te bieden.

Bereid je voor op een griezelige reis vol terreur met de aankomende Halloween Major Update van The Outlast Trials. Deze update belooft een reeks griezelige toevoegingen, waaronder de introductie van Programma 4, een nieuwe Trial, nieuwe MK-Challenges, een vernieuwd Programma X en een gelimiteerd Programma Halloween-evenement compleet met speciale beloningen. Spelers kunnen ook nieuwe Amps, Variators, Prescriptions, Cosmetics, Cell Items, Sleep Room Minigame en talloze verbeteringen, balansen, tweaks en verbeteringen van de levenskwaliteit verwachten.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password