Record of Agarest War krijgt een beperkte editie ter ere van de 15e verjaardag van het spel

Record of Agarest War krijgt een Limited Edition ter ere van de 15e verjaardag van de game

Aksys Games biedt een kijkje in de bijgewerkte versie van de epische tactische RPG die naar Nintendo Switch komt

Torrance, Calif. – 30 november 2022 – Aksys Games onthulde vandaag details over de aankomende cultklassieker Record of Agarest War. Naar verwachting wordt in maart 2023 gelanceerd voor Nintendo Switch, de tactische RPG bevat meer dan 100 uur gameplay, zij/bonusmissies niet meegerekend, en een uniek Soul Breed-systeem om ervoor te zorgen dat de heldenlijn wordt voortgezet in toekomstige generaties. Het originele spel debuteerde in Noord-Amerika in 2008.

De Limited Edition bevat een 80 pagina’s tellend kunstboek, een set bromide kaarten met artwork van een selectie vrouwelijke personages, een acryl diorama, en de originele soundtrack. Een standaard editie van het spel is ook beschikbaar.

Deze bijgewerkte versie van Record of Agarest War bevat alle DLC voor de spel, evenals visuele verbeteringen zoals upscaled 2D art en full HD films. De openingsfilm bevat muziek die nog nooit eerder in het Westen.

Het lot van Agarest ligt in jouw handen, evenals je reputatie bij de dames. de dames. Kies een bruid aan het einde van je avontuur en geef geboorte aan… de speelbare held van de volgende generatie. Perfectioneer gezamenlijke aanvallen door je krachten op het slagveld te positioneren en te wachten op het juiste moment om enorme combo-aanvallen aaneen te rijgen met behulp van meerdere partijleden, zowel in melee als in ranged attacks.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password