Realms Deep 2023: Alles onthuld tijdens de bomvolle digitale showcase

Realms Deep 2023, de jaarlijkse digitale showcase georganiseerd door 3D Realms en zijn trotse partners, sloot het jaarlijkse feest af op zaterdag 30 september 2023, na een presentatie vol gloednieuwe onthullingen, langverwachte updates, exclusieve first looks en interviews met ontwikkelaars.

Naast een evenement vol spannend gamenieuws, rebootte 3D Realms zijn nieuwe bedrijfsslogan en onthulde deze: “Redefining AAA: Action – Attitude – Adrenaline”, inclusief een nieuw logo en een nieuwe website. 3D Realms kijkt vooruit naar zijn 30e verjaardag in 2024 en de legendarische uitgever achter een aantal van de meest iconische actietitels, zoals Duke Nukem, Max Payne, Terminal Velocity en Death Rally, is vastbesloten om deze pijlers in zijn gehele gameprogramma waar te maken.

3D Realms heeft het evenement van dit jaar in de hoogste versnelling gezet met de verrassende lancering vandaag van Ion Fury: Aftershock, het uitbreidingspakket voor de bejubelde old-school first-person shooter Ion Fury van ontwikkelaar Voidpoint. Shelly Harrison maakt een triomfantelijke terugkeer en begint aan een nieuwe missie door NEO DC om koppen in elkaar te slaan en de schurk Dr. Hesksel voor eens en altijd uit te schakelen. Laad het geschut op en laat de hel los tot elke sektelid in elkaar stort.

Wat is er beter dan een verrassingsschaduwdrop? Drie stuks. Phantom Fury, een op roadmovies geïnspireerde first-person shooter met in de hoofdrol Ion Fury’s Shelly “Bombshell” Harrison van ontwikkelaar Slipgate Ironworks, heeft een knallende demo met nieuwe gameplay ontvangen, die nu beschikbaar is op Steam. CULTIC, de op horror geïnspireerde cult FPS van ontwikkelaar Jasozz Games, keert terug met Interlude, een gloednieuwe story map om de toon te zetten voor Chapter Two. Gooi kogels neer op een leger uitzinnige fanatiekelingen in dit nieuwe voorproefje van wat komen gaat.

De showcase bracht ook updates van verschillende andere projecten in het portfolio van 3D Realms. Kingpin: Reloaded, de verbeterde remaster van de beruchte FPS, deelt dinsdag 5 december 2023 wraak uit op PC. De Quake engine-aangedreven FPS WRATH: Aeon of Ruin knalt bloeddorstige duivels op Steam met versie 1.0 op dinsdag 27 februari 2024. De langverwachte dark-fantasy shooter GRAVEN verlaat Steam Early Access voor de lancering van versie 1.0 op PC op dinsdag 23 januari 2024. Consoleversies van WRATH en GRAVEN worden later in 2024 gelanceerd.

Fans werden ook getrakteerd op updates en nieuwe looks van tal van andere titels, waaronder het klassieke RTS-geïnspireerde Tempest Rising en de samenwerking met de befaamde componist Frank Klepacki van de Command & Conquer-franchise, evenals gloednieuwe trailers voor onder andere immersive sim Core Decay en dieselpunk action-rpg Combustion.

De aankondigingen hielden daar niet op! 3D Realms werkt samen met ontwikkelaar Thomas Brush en Atmos Games om de macabere actie-avonturenshooter Twisted Tower uit te geven. Voor fans van Retro Ronin Action is er Bloodless, de stijlvolle retro-geïnspireerde actie-avonturengame.

Voor fans van het verscheuren van gemuteerde gedrochten heeft Realms Deep ook aangekondigd dat co-op horror FPS RIPOUT op dinsdag 24 oktober 2023 in PC Early Access wordt gelanceerd, net op tijd voor Halloween! Fans van een ander soort horror kunnen The Kindeman Remedy, de spirituele opvolger van de hit Ravenous Devils, ophalen wanneer deze donderdag 16 november 2023 op pc lanceert.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password