Realmforge Studios keert terug met twee nieuwe ontwikkelaarsdagboeken voor Dungeons 4

Kalypso Media en ontwikkelaar Realmforge Studios zijn terug met het tweede en derde deel in hun serie Developer Diaries voor hun populaire strategiespel Dungeons 4.

In een zeldzaam geval van welwillendheid heeft het Absolute Evil de trouwe volgelingen van Realmforge Studios toestemming gegeven om hun onsterfelijke liefde voor Dungeons 4 te uiten in twee speciale video’s van achter de schermen. In het tweede Developer Diary “Gameplay of Dungeons” volgen Creative Director Christian Wolfertstetter, Art Director Anika Linke, Level Designer Marcel Hähnlein, Project Manager Maita Sedlaczek en Lead Programmer Immanuel Scholz, terwijl ze hun favoriete toevoegingen aan de gameplay bespreken, tips geven en de beproevingen bespreken die spelers zullen tegenkomen in de campaign en skirmish modes.

Het derde deel in de Developer Diary-serie “The Story of Dungeons” biedt een kijkje in de beproevingen die het Absolute Evil en zijn trouwe dienaren te wachten staan in Dungeons 4, inclusief het perspectief van het team over hoe ze verder zijn gegaan dan het verhaal van de serie tot nu toe om onze favoriete schurken tot leven te brengen.

Dungeons 4 is verkrijgbaar met Game Pass voor console en pc en op Xbox Series X|S, Windows PC en PlayStation 5.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password