Reality-Shifting Co-op Puzzle Platformer BOKURA wandelt vandaag op Steam

BOKURA, het reality-bending co-op avontuur ontwikkeld tokoronyori en uitgegeven door Kodansha Games Creator’s Lab, weeft vandaag mysteries op Steam Early Access met Friend Pass beschikbaar om hand-in-hand met een reisgenoot het onbekende tegemoet te treden. Explorers krijgen een week lang 10% korting vanaf maandag 13 februari om 7 uur PDT.

Heb je je ooit afgevraagd of iedereen de wereld op dezelfde manier ziet? Ga op een reis van zelfontdekking, verkenning en samenwerking als twee jongens die hun huis verlaten om te ontdekken wat “ver weg” echt betekent. Het avontuur is alleen speelbaar met twee spelers tegelijk en begint na het kiezen van een couch co-op metgezel of het delen van toegang tot BOKURA met een medezwerver via Steam Friend Pass.

Wat begint als een poging om van huis weg te lopen, wordt al snel een breinbrekende escapade. Door een angstaanjagende aanblik vallen beide kinderen flauw, om vervolgens te ontwaken in twee verschillende realiteiten die dezelfde ruimte innemen. De ene bestaat in een schilderachtig bos vol dieren, terwijl de andere een industriële dystopie vol robots bewoont.

Het tweetal kan de mysteries van hun nieuwe situatie alleen ontrafelen door samen te werken en hun omgeving te vergelijken. Beide realiteiten bevatten verschillende artefacten die de andere wereld beïnvloeden. Geef behoeften en oplossingen door via voicechat om complexe puzzels op te lossen. Zoek samen naar een weg vooruit, gericht op wederzijdse vooruitgang in plaats van een “juist” antwoord. Ontdek meerdere eindes over verschillende paden op een zeer herspeelbare reis.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password