Ray tracing komt naar Diablo IV / Mother’s Blessing Weekend is terug

Nieuwe grafische verbeteringen zijn nu beschikbaar voor Diablo IV met patch 1.3.5. Beleef Sanctuary ten volle met de weelderige schaduwen en verbeterde reflecties van ray tracing, plus andere visuele verbeteringen. Vanaf nu tot 2 april, 18u00 CET kun je ook meer experience en gold verdienen met de terugkeer van Mother’s Blessing.

RAY TRACING

  • Als je ray tracing inschakelt, worden schaduwen realistischer weergegeven in plaats van scherper en minder nauwkeurig.
  • Reflecties zien er ook levensechter uit en onthullen meer details in je omgeving, door diepte te brengen in de reflecties in het water en toe te voegen aan de bredere verhaallijn van de omgeving.
  • De functie Ambient Occlusion, die meet in welke mate een oppervlak wordt verduisterd door omringende lichtschaduwen, is bijgewerkt en verbeterd.
  • Contactschaduwen zijn bijgewerkt zodat ze nu op meer personages in Sanctuary van toepassing zijn dan voorheen.
  • Degene die de GeForce RTX 40-serie gebruiken, kunnen hun ray tracing-instellingen en framerates maximaliseren met NVIDIA DLSS 3 Frame Generation, terwijl andere GeForce RTX-gebruikers hun prestaties kunnen versnellen met DLSS 2’s Super Resolution-technologie.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password