Ravenswatch verwelkomt een nieuwe held: Geppetto

NACON en Passtech Games onthullen met plezier Geppetto, de nieuwe held van Ravenswatch, een roguelite voor maximaal vier samenwerkende spelers. De game is gebaseerd op beroemde verhalen en legendes van over de hele wereld. Ravenswatch is ontwikkeld door de studio achter de hooggeprezen game Curse of the Dead Gods , en plaatst spelers tegenover de Nightmares-hordes, die de wereld van Reverie zijn binnengedrongen. Ravenswatch is via vroegtijdige toegang te spelen op Steam, en verschijnt in 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.
Geppetto is afkomstig van het beroemde verhaal over Pinocchio, en is de zevende van de gevallen helden die zich aansluit bij de Ravenswatch, samen met zijn poppen.

Geppetto beschikt over bijzonder innovatieve vaardigheden, die hij heeft ontwikkeld om het verlies van zijn arm te compenseren. Als hybride van een close-combat-strijder en afstandschutter, kan deze uitvinder poppen oproepen om voor hem te vechten. Geppetto mag dan een oude man zijn, zijn poppen zijn vol van vechtlust!

Een van de sterkste punten van deze uitvinder is zijn vermogen om zich met minimale risico’s in gevechten te mengen. Dit nieuwste lid van de Ravenswatch kan met zijn wapens, waaronder zijn hamer en explosieven, zowel zijn vijanden als zijn creaties treffen. Zo kan hij bijvoorbeeld zijn aanvallen en technieken ook op zijn eigen poppen gebruiken om ze te repareren, te beschermen en de strijd in te sturen.

Geppetto’s zwakste punt is zijn grote afhankelijkheid van zijn creaties. Hoewel hij zich meestal wel afzijdig van het strijdgewoel kan houden, moet hij soms toch dichterbij komen om zijn helpers te commanderen.

Kenmerken van Ravenswatch

  • Een spannende roguelite voor solospelers of twee tot vier samenwerkende spelers
  • Art designs die zijn geïnspireerd door Dark Comic Books, en opzwepende muziek
  • Procedureel gegenereerde omgevingen en meta-voortgang zorgen voor een steeds weer nieuwe speelervaring
  • Ontdek hoe de verschillende krachten van de helden elkaar kunnen versterken
  • Een grote diversiteit aan upgrades en magische voorwerpen om te ontgrendelen en een uitgebreid bestiary vol uiteenlopende vijanden
  • Elke run is een complete RPG-ervaring met quests, missies, eindbazen, grotten om te verkennen en buit om je personage mee te upgraden en de Nightmare mee te verzwakken. Wanneer de volledige versie van Ravenswatch in 2024 verschijnt, heeft de game 10 speelbare personages en drie regio’s om te verkennen
  • 10 moeilijkheidsniveaus om zelfs de dapperste spelers uit te dagen

Ravenswatch is nu voor Steam verkrijgbaar in vroegtijdige toegang, met zeven speelbare helden en het eerste hoofdstuk. Ravenswatch krijgt regelmatig updates, waarmee  drie nieuwe helden en de volgende twee hoofdstukken worden toegevoegd, totdat de game in 2024 verschijnt voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com