Ravensburger’s ‘Doolhof’ nu als videogame verkrijgbaar voor PlayStation en Nintendo Switch

Mindscape en Markt+Technik hebben onlangs de videogame-versie van het klassieke bordspel Doolhof gelanceerd. Deze spannende, strategische game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Doolhof is een digitale recreatie en blijft trouw aan de visie en het gevoel van het originele bordspel van Ravensburger, dat over de hele wereld bekend is. In de game komt het bordspel letterlijk en figuurlijk tot leven en moeten spelers de juiste route vinden door gangkaarten te verschuiven en schatten te verzamelen.

Treedt binnen in het doolhof waar het zoeken naar schatten niet de enige uitdaging is. In het spannende en betoverde doolhof kunnen spelers onverwachts tegen een zojuist verschoven muur oplopen, echter kan deze betovering ook in hun voordeel werken. Door gangkaarten slim te verplaatsen komen spelers sneller bij de schat terecht en hebben ze de kans om hun medespelers tegelijkertijd verstrikt te laten raken. Degene die erin slaagt de meeste schatten te verzamelen, wordt beloond met de overwinning.
Prijzen en beschikbaarheid
Doolhof is beschikbaar voor twee tot vier spelers en bevat zes verschillende bordspel-versies om in te duiken. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch tegen adviesprijzen van respectievelijk € 29,99 en € 34,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password