Ramattra onthuld! De nieuwste Tank hero komt naar Overwatch 2 op 6 december.

Ramattra’s verhaal is complex. Zijn ultieme doel is het beschermen van mensen, maar de kost voor dat doel moet nog worden bepaald…

Ramattra, eens een oorlogsmachine, wisselde munitie in voor een schild om zijn volk te beschermen door rust en vrede te promoten. Zijn idealen verschilden niet veel van zijn mede Shambli-monnik, Zenyatta. Ramattra’s verhaal is echter een van ontberingen, trauma’s en een uitvergroot beeld van de harde realiteit van de mensheid.

Harmonie maakte plaats voor dissonantie en Ramattra begon zijn overtuigingen vanuit een meer pragmatische invalshoek te benaderen, waarbij hij alle middelen rechtvaardigde die nodig waren om zijn mede-omnics te verdedigen. Als leider van Null Sector kan Ramattra rekenen op ongelooflijke steun van zijn mensen en hij is klaar om zijn filosofieën aan onze wereld op te leggen.
Ramattra vervoegt de tank line-up bij het begin van Season Two, dat op 6 december start.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password