Raket tanks komen in dienst bij de militaire schutter Enlisted

Gaijin Entertainment en Darkflow Software kondigen de release aan van een grote update “Burning Sky” voor Enlisted, de online shooter gewijd aan de Tweede Wereldoorlog gevechten. Het brengt rakettanks, evenals andere nieuwe soorten wapens en uitrusting in alle vijf campagnes, nieuwe weerseffecten, een nieuw speltype “Confrontation”, nieuwe missies, en een aangepaste mission-editor.

De Amerikaanse Calliope-raket tank is in feite de legendarische M4 Sherman tank met een extra 114mm raketwerper erop. Hiermee kunnen spelers de posities van vijandelijke manschappen snel in een vlammende hel veranderen, en een tankkanon helpt vijandelijke voertuigen het hoofd te bieden. De Duitse tegenhanger, de Panzerwerfer 42, gebruikt een licht gepantserd platform en is bovendien uitgerust met een machinegeweer dat goed is voor het aanpakken van infanterie. De BM-8-24 tenslotte is de bekende Katjoesja, maar met kleinere raketten en op het chassis van de T-60 lichte tank, waardoor hij aan de frontlinies kan opereren.

Andere nieuwe soorten wapens en uitrusting zijn ABC-36 en StG-44 automatische geweren met sniper scopes, Mosina M91 / 30 en Kar98k geweren met op de loop gemonteerde cumulatieve granaatwerpers, het Suomi machinepistool, Mosquito FB.Mk.VI en Breda 88 (P.XI) aanvalsvliegtuigen, en nog veel meer.

In het nieuwe speltype “Confrontatie” vallen beide teams actief aan en proberen ze de dynamische frontlinie te verleggen. Je kunt in de verdediging gaan en rustig de oprukkende vijandelijke eenheden neerhalen, of je kunt vertrouwen op een krachtige all-in frontale aanval en de vijand verpletteren in hun bolwerk. Daarnaast zijn er nieuwe missies toegevoegd aan alle campagnes – bijvoorbeeld het door korenvelden omgeven “Dorp La Perelle” in Normandië en de sombere “Spoorbrug” in de buitenwijken van Berlijn.

Met de release van de update hebben spelers toegang gekregen tot de missie-editor, samen met de Enlisted-spelclient op pc (missies die door andere gebruikers zijn gemaakt, kunnen ook op consoles worden gespeeld). Het is nu mogelijk om een willekeurige Enlisted-locatie onherkenbaar te veranderen door het landschap te veranderen, objecten te verplaatsen, toe te voegen en te verwijderen, en vervolgens de missie zelf te creëren. De editor stelt spelers niet alleen in staat om spawnzones, capture points en hun instellingen te manipuleren, maar ook om de missieregels aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld een missie maken op een grote kaart, waarin spelers door verschillende steden zullen vechten. Aangepaste missies zullen beschikbaar zijn op een speciaal Mod Portal dat tegelijk met de update lanceert. Daar kunnen de spelers zowel hun eigen creativiteit verspreiden, als missies van anderen uitproberen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password