Rainbow Six Siege Operation Void Edge nu beschikbaar

Operation Void Edge, het eerste seizoen van het vijfde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Operation Void Edge brengt een nieuwe aanvaller en verdediger, respectievelijk Iana uit Nederland en Oryx uit Jordanië, naar de game. Ook is de map Oregon volledig opnieuw ontworpen.

Spelers met de Year 5 Pass hebben nu toegang tot de nieuwe Operators. Voor de overige spelers is het vanaf 17 maart mogelijk om de twee gloednieuwe Operators te ontgrendelen met Renown of R6 Credits. Alle andere nieuwe content, inclusief de nieuwe versie van Oregon, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers.

In Operation Void Edge ontmoeten spelers twee nieuwe Operators:

  • Iana, de nieuwe aanvaller uit Nederland, genereert een tijdelijke holografische weergave van zichzelf die ze met haar Gemini Replicator kan besturen. Wanneer Iana haar hologram activeert, heeft zij er meteen controle over. Het hologram kan bewegen en dezelfde geluiden maken als Iana, maar kan niet schieten, geen melee-aanvallen uitvoeren en geen secundaire gadgets gebruiken.
  • Oryx, de nieuwe verdediger uit Jordanië, maakt gebruik van zijn Remah Dash om gemakkelijk te roamen en korte afstanden af te leggen met ongekende snelheid. Zijn Remah Dash kan ook worden gebruikt om tegenstanders neer te beuken of door breekbare muren te rennen, maar hierdoor verliest Oryx wel een deel van zijn health. Tot slot is Oryx ook in staat om omhoog te klimmen via open hatches, waardoor hij een aanzienlijk tactisch voordeel heeft ten opzichte van zijn tegenstanders.

Met de twee nieuwe Operators gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen map Oregon. Zo is de kelder flink uitgebreid en zijn de zolder en kantoortoren tevens voorzien van meer speelbare ruimtes en mogelijkheden. Verder zijn er nog tal van veranderingen te vinden door de gehele map, zodat de map beter aansluit op de huidige mogelijkheden van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Overige game-updates bestaan onder andere uit:

  • Aanpassingen aan het mechanisme voor breekbare oppervlakken
  • Veranderingen in de spawnlocaties voor drones van aanvallers
  • Vernieuwde spelershub
  • Aanpassingen voor Lesion en Twitch
  • Prijsverlaging van verschillende Operators (Mira, Jackal, Lion, Finka, Mozzie en Gridlock)
  • Toevoeging van Void Edge Weapon skins
  • Toevoeging van Lara Croft Ash Elite set
  • Year 5 Pass met onder meer toegang tot zes nieuwe Year 5 Operators en zes nieuwe exclusieve uitrustingen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password