Rainbow Six Siege Operation Steel Wave nu beschikbaar

Operation Steel Wave, het tweede seizoen van het vijfde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Operation Steel Wave brengt een nieuwe aanvaller en verdediger, respectievelijk Ace uit Noorwegen en Melusi uit Zuid-Afrika, naar de game. Ook is de map House volledig opnieuw ontworpen en is er een nieuwe gadget voor verdedigers toegevoegd.

Spelers met de Year 5 Pass hebben nu toegang tot de twee nieuwe Operators. Voor de overige spelers is het vanaf 23 juni mogelijk om de twee gloednieuwe Operators te ontgrendelen met Renown of R6 Credits. Alle andere nieuwe content, inclusief de nieuwe versie van House, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Tevens introduceert Year 5 Season 2 een nieuwe Battle Pass, Tour De Force, die beschikbaar is vanaf 29 juni.

In Operation Steel Wave ontmoeten spelers twee nieuwe Operators:

  • Ace, de nieuwe aanvaller uit Noorwegen is uitgerust met S.E.L.M.A, een apparaat dat hij kan gooien en dat op elke breekbare, verticale oppervlakte blijft plakken en langzaam tot maximaal drie panelen achter elkaar vernietigd. Daarnaast vernietigt de S.E.L.M.A. middels waterexplosies bijna elke defensieve gadget.
  • Melusi, de nieuwe verdediger uit Zuid-Afrika is uitgerust met Banshee, een plaatsbare elektronische gadget die alle aanvallers in de directe zichtlijn vertraagt. Wanneer de Banshee een aanvaller in zicht heeft, speelt deze bovendien een herkenbaar geluid af, waardoor deze gadget tevens gebruikt kan worden om informatie te verzamelen.

Met de twee nieuwe Operators gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen map House. Zo is de kelder flink uitgebreid en zijn de zolder en kantoortoren tevens voorzien van meer speelbare ruimtes en mogelijkheden. Verder zijn er nog tal van veranderingen te vinden door de gehele map, zodat de map beter aansluit op de huidige mogelijkheden van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Daarnaast introduceert Operation Steel Wave het Proximity Alarm, een nieuwe secundaire gadget voor bepaalde verdedigers. Dit kleine, gooibare en kleverige alarm speelt een luid geluid af wanneer aanvallers voorbij lopen, ideaal voor het verzamelen van nieuwe informatie.

Overige game-updates bestaan onder andere uit:

  • Unified MMR (niet langer los per regio)
  • Amaru Buff (ze breekt houten barricades op ramen pas op het moment dat ze hierdoorheen gaat en kan nu met haar gadget door hatches omhoog zonder deze eerste te hoeven breken)
  • Toevoeging van Echo Elite set
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password