Rainbow Six Siege onthult Operation Brutal Swarm

Het derde seizoen van het zevende jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld: Operation Brutal Swarm. Het seizoen is live vanaf 6 september en brengt een nieuwe aanvaller, Grim uit Singapore, naar de game en introduceert een nieuwe map, fase twee van het nieuwe reputatiesysteem en meer gameplayverbeteringen.
In Operation Brutal Swarm ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Grim, de nieuwe aanvaller uit Singapore, is uitgerust met de Kawan Hive Launcher System gadget waarmee hij een projectiel afvuurt dat een blik op de vloer werpt en een zwerm bijenbots in de lucht loslaat. De zwerm bijenbots onthullen de locatie van verdedigers als zij door het zwermgebied lopen. Zelfs na het verlaten van het zwermgebied blijven de bijenbots verdedigers achtervolgen én pingen, totdat hun batterij leeg is. Grim is tevens uitgerust met een 552 Commando of SG-CQB als primair wapen en een P229 als secundair wapen.

Ook brengt de seizoenslancering de geliefde Stadium map permanent naar de game. De map werd voorheen gebruikt tijdens het Road to S.I.-event, maar keert nu terug onder een nieuwe naam: Stadium Bravo. Deze map daagt beide teams uit om nieuwe strategieën te ontwikkelen dankzij de unieke lay-out.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password