Rainbow Six Siege bereikt vijftig miljoen spelers

Er zijn inmiddels meer dan vijftig miljoen Rainbow Six Siege-spelers, zo heeft Ubisoft aangekondigd.

Het bedrijf bedankt op Twitter de spelers voor het bereiken van dit doel. Rainbow Six Siege werd eind 2015 gelanceerd. Vorig jaar werd nog benadrukt door Ubisoft Montreal dat het de bedoeling is dat de game nog minimaal tien jaar wordt ondersteund.

Rainbow Six Siege is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorige maand werd een Battle pass voor de game aangekondigd. De battle pass wordt in twee fases uitgevoerd. De eerste fase, genaamd ‘Call Me Harry’, start nog in seizoen drie, is gratis en duurt zeven dagen. De tweede fase start in seizoen vier, met een gratis en premium optie. De speler verzamelt ‘battle points’, die gebruikt worden om de beloningen vrij te spelen. Om punten te verzamelen hoeven spelers geen speciale opdrachten uit te voeren. Enkel door de game te spelen worden de battle points verdiend.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password