Rainbow Six Pro League keert terug naar Brazilië voor finale seizoen 8

De acht beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League teams ter wereld strijden tegen elkaar in de finale van seizoen 8, die plaatsvindt in de Jeunesse Arena van het Olympisch park in Rio de Janeiro, Brazilië, op 17 en 18 november 2018.

De finale bevat telkens twee teams uit de vier vertegenwoordigde regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Deze laatste wordt vertegenwoordigd door twee Braziliaanse teams: FaZe Clan en Immortals. De teams strijden voor een prijzenpot van $275.000.

Op 17 en 18 november kan je alles live volgen via Twitch. Naast de finale krijg je ook belangrijke aankondigingen rond de Six Invitational te zien en de onthulling van de nieuwe update: Operation Wind Bastion.

Hieronder vind je een overzicht van de teams die strijden voor het goud in Rio de Janeiro, gebaseerd op de kwartfinales die gespeeld worden op 17 november:

Kwartfinale 1

FaZe Clan (Latijns-Amerika) vs Mock-It (Europa)

Kwartfinale 2

Nora Rengo (Azië-Pacific) vs Rogue (Noord-Amerika)

Kwartfinale 3

Evil Geniuses (Noord-Amerika) vs Fnatic (Azië-Pacific)

Kwartfinale 4

G2 Esports (Europa) vs Immortals (Latijns-Amerika)

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password