Rainbow Six Extraction krijgt een nieuw duister event en voegt Operator Echo toe

Eclipse, het derde Crisis-event voor Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, is nu speelbaar tot 1 september. Dit tijdgebonden event dwingt Operators om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging in de duisternis. Ook maakt Echo, de welgekende Operator uit Rainbow Six Siege, zijn intrede in de game.
Naarmate spelers dieper in de map van Truth or Consequences duiken, komen ze de bron van alle duisternis tegen: het Neoplasm, een gevaar dat pulsen uitzendt die alle bewegingen binnen een bepaalde perimeter detecteren. In elke subzone moeten spelers het Neoplasm verzwakken met een sluipaanval. Zodra beweging wordt gedetecteerd, vlucht de Neoplasm naar de volgende subzone, waardoor de volgende ontmoeting steeds moeilijker wordt.

Om van subzone naar subzone te gaan, moeten spelers de stroom naar de generator herstellen terwijl ze geconfronteerd worden met een aanval van de Archæans. De crisis bereikt zijn hoogtepunt in de derde subzone, waar spelers het Neoplasm voorgoed moeten uitschakelen en veilig het extractiepunt moeten zien te bereiken.

Ook voegt Rainbow Six Operator Echo zich vanaf vandaag bij het REACT-team. Echo staat bekend om zijn efficiëntie bij het verzamelen van informatie en zal zowel in Eclipse als in het hoofdspel een waardevolle toevoeging zijn aan het Rainbow Six Extraction-team. Echo’s Yokaidrone zendt een videobeeld naar hem uit en kan ultrasone golven afvuren die elk doelwit dat hij raakt, desoriënteren.

Ook genieten spelers van nieuwe REACT-technologie wanneer ze de Aura Grenade vrijspelen. Deze wordt vrijgespeeld door de quest Stealth Kill 50 Archæans te voltooien. De granaat lokt Archæans uit en kan op afstand tot ontploffing worden gebracht, waardoor vijanden worden verdoofd of uitgeroeid.

Kortom, spelers hebben tal van nieuwe content om te ontdekken tijdens het Eclipse-event:

  • De nieuwe REACT-technologie: Aura Grenades
  • De nieuwe Operator Echo
  • Nieuwe cosmetische items
  • De nieuwe Neoplasm-vijand
  • Thema-charms
  • Extra XP voor Milestone-progressie

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is reeds verkrijgbaar met volledige cross-play, cross-save en cross-progression op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Amazon Luna, Stadia en Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password