Railway Empire arriveert op 19 juni voor de Nintendo Switch

Strategy-uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Independent Arts Software hebben vandaag bevestigd dat Railway Empire – Nintendo Switch Edition wordt uitgebracht op 19 juni 2020.

Met de release van Railway Empire – Nintendo Switch Edition, zowel fysiek in winkels als digitaal in de Nintendo eShop, kunnen spelers deze spoorlijnsimulatie binnenkort altijd en overal spelen. Deze nieuwe editie van de game bevat naast de hoofdgame (inclusief alle verbeteringen en content die na de oorspronkelijke release zijn toegevoegd) drie DLC-pakketten: Mexico, Crossing the Andes en The Great Lakes.

De Germany-DLC, France-DLC en Great Britain & Ireland-DLC komen als aanvullende aankopen beschikbaar in de Nintendo eShop. Ga voor meer informatie hierover naar de Kalypso Store.

In Railway Empire kunnen spelers een uitgebreid spoorwegnetwerk creëren door de aanschaf van 40 verschillende soorten treinen, die allemaal hoogst gedetailleerd zijn vormgegeven, en de bouw van stations, onderhoudsgebouwen, fabrieken en toeristische attracties om de concurrentie voor te blijven. Voor een efficiënt werkende treindienst kunnen spelers getalenteerd personeel in dienst nemen en managen en meer dan 300 technologieën ontwikkelen, uiteenlopend van mechanische verbeteringen tot nieuwe treinen en de infrastructuur van werkplekken, gedurende vijf tijdperken van technologische innovatie. Maar pas op, want de concurrentie slaapt nooit en drie rivaliserende tycoons nemen je handel graag over! Blijf aan de top door je rivalen te saboteren en bestrijden met overvallen en bedrijfsspionage.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password