Railway Empire 2 krijgt groen licht voor meer functies

Uitgever Kalypso Media en interne ontwikkelaar Gaming Minds Studios hebben vandaag twee belangrijke functies aangekondigd voor de langverwachte spoorwegmanagementsimulator Railway Empire 2. Het is nu bevestigd dat spelers op geselecteerde platforms kunnen samenwerken met collega tycoons met de volledig nieuwe coöperatieve multiplayer modus voor maximaal vier spelers – een zeer gevraagde functie van de Railway Empire gemeenschap. Het aankomende vervolg komt nu ook uit op PlayStation 4 en Xbox One. Dit is naast de eerder bevestigde release met Xbox Game Pass voor console en pc, evenals Xbox Series X|S-consoles, PlayStation 5, pc en Nintendo Switch.

Ontketen je innerlijke dirigent en bouw een imperium met een selectie van 60 stoomlocomotieven uit de geschiedenis, die je terugvoeren naar de jaren 1830 toen de Noord-Amerikaanse en Europese treinontwikkeling de sporen van de moderne spoorwegen legde. Railway Empire 2 bouwt voort op de boeiende gameplay van zijn voorganger met verbeterde constructie, real-time terraforming en uitgebreide regionale kaarten, en biedt nieuwe manieren om je spoorwegnetwerk te verkennen en te versterken. Koop een ticket voor twee (of drie of vier) en neem deel aan de nieuw aangekondigde coöperatieve gameplay om het grootste spoorwegbedrijf van het continent op te richten. Of waag je aan de meeslepende singleplayer-campagne met aanpasbare free play- en bouwmodi, inclusief 5 campagnes en 14 scenario’s om je spoorwegmanagementvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Allemaal aan boord voor 2023, wanneer Railway Empire 2 wordt uitgebracht met Xbox Game Pass voor console en pc en beschikbaar zal zijn op Xbox Series X|S en Xbox One consoles (ondersteund via Smart Delivery), PlayStation 4|5, pc en Nintendo Switch.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password