Railroad Resource Management Game Railgade Choo-Choos op Steam

Onafhankelijke ontwikkelaar Minakata Dynamics kondigt met trots aan dat RAILGRADE, de simulatie voor het beheer van spoorwegbronnen, nu beschikbaar is op Steam. Spelers die precies op tijd op het station aankomen, kunnen nu een vergeten, buitenwereldse kolonie omtoveren tot een bruisend centrum van industrie met behulp van allerlei soorten treinen, rails en industriële mechanica.

In meer dan 60 campagnemissies moeten RAILGRADE-spelers uitdagingen overwinnen door de essentiële industriële gebouwen en de benodigde materialen bij elkaar te brengen om een productieve en efficiënte kolonie te creëren. Elke missie brengt nieuwe obstakels met zich mee, zoals lastig terrein en dorre omgevingen, dus spelers moeten zorgvuldig kiezen of hun kolonie niet uit de rails loopt.
Nieuw voor de stoomlancering van RAILGRADE zijn extra missies, motoren en industrie! Stoom (damp) speelt een sleutelrol in deze missies als spelers delen van een wilde buitenwereldse kolonieplaneet terraformeren. De zware stoommachine, de Kettle, biedt de zware hefcapaciteit van zware dieselmotoren met de lagere kapitaalinvestering van de bestaande Boiler stoommachine. Nieuwe industrie, 11 extra missies en eindeloze missie-aanpassingen zijn ook beschikbaar, samen met Steam Deck-ondersteuning, wat betekent dat spelers het allemaal onderweg kunnen doen, zelfs als ze zelf op de rails rijden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password