Raid nu live – Ontdek de Secrets of Ulduar in Wow Wrath of the Lich King Classic

Terwijl de campagne tegen de Lich King in Northrend doorgaat, rijst een nieuwe dreiging op in het besneeuwde bergfort Ulduar, de plek van de geliefde klassieke Wrath-raid, die nu live is! Avonturiers vechten samen met Brann Bronzebeard hun weg door Ulduar en nemen het op tegen de waanzinnige constructies van de titanen, terwijl ze het opnemen tegen de duisterste gevangene die nu is bevrijd: Yogg-Saron, een van de vier oude goden van Azeroth.
Samen met de nieuwe Ulduar raid is hier een blik op wat er beschikbaar is met de Secrets of Ulduar content update voor Wrath Classic:

 • Dungeon en Raid Emblems: Emblems of Conquest
  • Spelers verdienen nieuwe Emblems of Conquest door de raid boss van Ulduar te doden en de dagelijkse heroïsche dungeon quest “Proof of Demise” te voltooien.
  • Emblems of Valor zullen nog steeds te verdienen zijn in alle heroic dungeons en de normale dungeon quest van Archmage Timear, terwijl Emblems of Heroism geleidelijk zullen verdwijnen en ingeruild kunnen worden voor goud.
 • Titan Rune Dungeons
  • Door interactie met een titan relic aan het begin van een heroic dungeon krijgen alle vijanden meer health, meer damage en extra effecten om een Mythic+-stijl uitdaging voor spelers te creëren met een Wow Classic-twist voor meer beloningen.
 • PVP Arena Season 6
  • Strijders in de arena kunnen Season 5 gear kopen tegen gereduceerde prijs en zich voorbereiden op een nieuwe ladder.
 • Argent Toernooi Dailies
  • Spelers zullen de oproep van de Argent Crusade beantwoorden door naar de locatie van het nieuwe toernooi-terrein in Icecrown te gaan waar ze dagelijkse quests kunnen beginnen om bij te dragen aan de bouw van de nieuwe crusader arena.

Kijk voor meer informatie over de Secrets of Ulduar content update op de World of Warcraft website.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password