Ragnorium 1.0 herkoloniseert steam vandaag!

Compromisloze planeet herkolonisatie simulator Ragnorium is eindelijk klaar om zijn epische reis te beginnen uit Early Access vandaag als het 1.0 bereikt! Gecreëerd door ontwikkelaar Vitali Kirpu (Pixel Piracy), kwam Ragnorium in 2020 in Early Access en is de afgelopen 18 maanden verbeterd en verbeterd door feedback van de community. Nu kunnen spelers genieten van de vruchten van Vitali’s arbeid met deze uitgebreide en langverwachte update!

Ragnorium belast spelers met het leiden van een kleine groep gekloonde kolonisten op hun pioniersreis naar de barre uithoeken van de ruimte, het bouwen van een zelfvoorzienende samenleving terwijl ze proberen een aankomende Heilige Kruistocht te overleven.

Dankzij het iteratieve ontwerpproces van ontwikkelaar Vitali Kirpu kon Ragnorium profiteren van snelle feedback en begeleiding van de gemeenschap over de algemene richting van het spel en zijn mechanica – iets dat hielp bij het produceren van belangrijke wijzigingen in de private Earliest Access-fase.

Nu compleet met meer kolonist types, zes planeet kaarten, gerandomiseerde items, nieuwe grondstoffen, karakters en boss encounters, verwelkomt Ragnorium 1.0 spelers oud en nieuw om hun kolonie management geloofsbrieven uit te dagen.

De introductie van de Zenlike Mode geeft spelers een meer ontspannen onboarding ervaring, waardoor ze een royale venster van rust voordat Ark Holy Crusade invasies worden geïntroduceerd en de moeilijkheidsgraad begint te stijgen. De Hardcore Mode daarentegen is een meedogenloze en meedogenloze modus voor alleen de moedigste pioniers.

Ragnorium is beschikbaar op Steam.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password