Racing Royale maakt testrit in eerste Steam Playtest

Licht uit en weg zijn ze! Kartracer Stampede: Racing Royale, van ontwikkelaar Sumo Leamington en uitgever Secret Mode, is begonnen met de eerste Steam Playtest, die loopt van nu tot middernacht BST op 31 juli.

De Playtest geeft racefans de kans om zich bij de kudde te voegen op acht verschillende circuits en een arena, om te bewijzen dat ze het in zich hebben om op het podium te eindigen. Racers kunnen zich ook onderscheiden van het peloton met meer dan 50 aanpassingsopties om uit te kiezen. Er worden nog meer parkoersen en aanpassingsopties voorbereid voor de Early Access-release later in 2023.

Stampede: Racing Royale’s eerste Playtest bevat work-in-progress content en de feedback van spelers zal worden gebruikt om de toekomst van het spel vorm te geven terwijl het zich opmaakt voor een Early Access release later in 2023. Spelers moeten er rekening mee houden dat progressie en unlocks niet worden meegenomen naar toekomstige Playtests of Early Access.

Stampede: Racing Royale’s eerste Playtest is nu beschikbaar op Steam en loopt van vandaag tot 31 juli middernacht. De game lanceert later in 2023 op Steam Early Access.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password