Race vanaf nu op het Yas Marina Circuit in Forza Motorsport

Xbox en Turn 10 Studios kondigen met trots aan dat het iconische Yas Marina Circuit vandaag beschikbaar is als onderdeel van de tweede grote update van Forza Motorsport. Yas Marina, een van de technologisch meest geavanceerde circuits in Abu Dhabi, combineert baanbrekende architectuur met spannende races.

In dit gloednieuwe circuit moeten spelers vier unieke parcoursen beheersen: het 5,28 mijl lange Full Circuit, de North Corkscrew, het North Circuit en het South Circuit. Het circuit zal beschikbaar zijn voor open evenementen (Open Class Series) en speciale evenementen (Featured Multiplayer Spec Series), tijdens de tweede update van de game.

Nieuwe sterauto’s zoals onder meer de Aston Martin V12 Vantage S uit 2013, de Lamborghini Aventador Superveloce uit 2016 en de Bugatti Veyron Super Sport uit 2011 zullen vanaf donderdag 16 november in de showroom worden tentoongesteld. Ze zijn verkrijgbaar met een korting van 30% als je in-game credits gebruikt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password