Race door het Grote Amerikaanse Westen in Dakar Desert Rally’s USA Tour Update

Maak je klaar om over de finish te komen! Net op tijd voor de epische finale van de echte Dakar Rally 2024 is er vandaag de USA Tour Update voor Dakar Desert Rally, de grootste open-wereld rally race titel van Saber Interactive. Deze update is het laatste deel van de Season Pass DLC van de game. De USA Tour DLC van Dakar Desert Rally levert een gigantische nieuwe map met tonnen content en is nu verkrijgbaar voor bezitters van de Season Pass. De game kan ook afzonderlijk worden gekocht voor  9,99 EUR.

De eersteklas USA Tour DLC introduceert een enorme kaart van 256 vierkante kilometer die zich uitstrekt over het Grote Amerikaanse Westen en het zuidwesten, zodat coureurs ongelooflijke locaties kunnen verkennen die geïnspireerd zijn op beroemde bezienswaardigheden zoals de Grand Canyon, de woestijn van Nevada en Yellowstone National Park! Ervaar de spanning van 20 nieuwe klassementsproeven in het speltype Sport en 12 klassementsproeven in het speltype Professioneel in competitieve rallyraids. Met 140 nieuwe schatten om te ontdekken, ben jij klaar voor de uitdaging?
Dakar Desert Rally geeft de echte omvang en spanning weer van een van ‘s werelds meest uitdagende off-road evenementen over meer dan 20.000 vierkante kilometer divers terrein met dynamische weersomstandigheden. Kies uit een aantal van de meest gerenommeerde raceteams en bouw je garage op met een lange reeks auto’s, motoren, trucks, quads en SSV’s van ‘s werelds beste fabrikanten. Stippel je weg naar de overwinning uit in verschillende speltypen, waaronder het speltype Sport in arcadestijl voor snelle pick-up-and-play-actie, de speltypen Professioneel en Simulatie voor een echte rally-ervaring, online multiplayer voor maximaal vier spelers en de aangepaste Roadbook Editor voor het creëren van je eigen intense off-roadrace-evenementen.

Dakar Desert Rally is verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam en de Epic Games Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password