Raccoo Venture is nu beschikbaar voor consoles en PC

QUByte Interactive, in samenwerking met Diego Ras, kondigt aan dat de 3D adventure platformgame Raccoo Venture nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Steam.
Raccoo Venture is een spirituele opvolger van klassiekers uit het 3D-platformgenre. Met een schattig en charismatisch hoofdpersonage biedt het spel een leuk avontuur voor casual spelers en een uitdagende ervaring voor degenen die alle geheimen willen verzamelen die over de levels verspreid liggen.

De Guardians bundelden hun krachten en creëerden een heilig relikwie dat zo krachtig was dat het de onvoorspelbare krachten van chaos kon bedwingen en de wereld in balans kon brengen. Dit relikwie bevatte gelijke delen goedheid en kwaadheid en om te voorkomen dat het in verkeerde handen zou vallen, verdeelden de Bewakers het in kleine delen en verstopten ze het midden in het bos. Daarna werd er nooit meer iets van de Bewakers vernomen. Jaren later slaagden wezens die bekend staan als de Getatoeëerde Gordeldieren erin het relikwie te vinden en het evenwicht van de wereld is nu in groot gevaar. Alleen de enige erfgenaam van de Guardians kan dit voorkomen.

Ga platformuitdagingen aan in verschillende levels en werelden terwijl je de getatoeëerde gordeldieren verslaat die op je pad verschijnen. Verzamel munten, los puzzels op, ontdek verborgen paden, vind geheime kisten om ongelooflijke beloningen te ontvangen en verkrijg nieuwe outfits om de protagonist op jouw manier aan te passen!

Maak gebruik van de magische krachten die je door de levels heen vindt om plekken te bereiken die met conventionele middelen onbereikbaar zijn.

In Raccoo Venture wordt onze wasbeerheld vergezeld door zijn vriend Pru, een duif, om verder te komen in sommige delen van het spel. Pru voegt een unieke gameplay-ervaring toe aan het avontuur, met vliegmechanieken en uithoudingsvermogenbeheer.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password