Raccoo Venture beschikbaar op 14 december voor consoles en PC

QUByte Interactive, in samenwerking met Diego Ras, kondigt aan dat de 3D adventure platformgame Raccoo Venture op 14 december digitaal verkrijgbaar zal zijn voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Steam.
Raccoo Venture is een spirituele opvolger van klassiekers uit het 3D-platformgenre. Met een schattig en charismatisch hoofdpersonage biedt het spel een leuk avontuur voor casual spelers en een uitdagende ervaring voor degenen die alle geheimen willen verzamelen die over de levels verspreid liggen.

HERSTEL HET EVENWICHT

De Guardians bundelden hun krachten en creëerden een heilig relikwie dat zo krachtig was dat het de onvoorspelbare krachten van chaos kon bedwingen en de wereld in balans kon brengen. Dit relikwie bevatte gelijke delen goedheid en kwaadheid en om te voorkomen dat het in verkeerde handen zou vallen, verdeelden de Bewakers het in kleine delen en verstopten ze het midden in het bos. Daarna werd er nooit meer iets van de Bewakers vernomen.

Jaren later slaagden wezens die bekend staan als de Getatoeëerde Gordeldieren erin het relikwie te vinden en het evenwicht van de wereld is nu in groot gevaar. Alleen de enige erfgenaam van de Guardians kan dit voorkomen.

SPRING, ONTDEK EN VERZAMEL

Ga platformuitdagingen aan in verschillende levels en werelden terwijl je de getatoeëerde gordeldieren verslaat die op je pad verschijnen. Verzamel munten, los puzzels op, ontdek verborgen paden, vind geheime kisten om ongelooflijke beloningen te ontvangen en verkrijg nieuwe outfits om de protagonist op jouw manier aan te passen!

Maak gebruik van de magische krachten die je door de levels heen vindt om plekken te bereiken die met conventionele middelen onbereikbaar zijn.

In Raccoo Venture wordt onze wasbeerheld vergezeld door zijn vriend Pru, een duif, om verder te komen in sommige delen van het spel. Pru voegt een unieke gameplay-ervaring toe aan het avontuur, met vliegmechanieken en uithoudingsvermogenbeheer.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password