Raak iconische schilderijen aan in zoek en vind-avontuur Please, Touch The Artwork 2

Belgische Solo-ontwikkelaar Thomas Waterzooi kondigt met trots “Please, Touch The Artwork 2″ aan, het spirituele vervolg op zijn bekroonde knusse puzzelgame.

De game zet de traditie voort om spelers onder te dompelen in de fascinerende wereld van een beroemde moderne kunstenaar. Deze keer neemt het avontuur je mee door de iconische schilderijen van James Ensor. Beleef Ensors kunst in een meeslepend verborgen voorwerp-avontuur dat doet denken aan het geliefde ‘Waar is Wally?’-concept en ontdek de diepere lagen van Ensors prachtige werken.

“Please, Touch The Artwork 2” is begin 2024 verkrijgbaar voor iedereen met een smartphone/tablet (Apple App Store, Google Play) en op Windows/Mac (Steam).

De game komt tot stand met de steun van de Vlaamse overheid in het kader van het Belgische EU-Voorzitterschap 2024.
Help een rondzwervende skeletkunstenaar zijn weg te vinden door een surrealistisch handgeschilderd universum terwijl je verborgen voorwerpen verzamelt voor de eigenaardige bewoners. Los puzzels op en repareer gaten en scheuren in de schilderijen. Please, Touch The Artwork 2 werd zorgvuldig vervaardigd uit werken van James Ensor, een Belgische pionier in de wereld van de moderne kunst.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password