Square Enix brengt nieuwe raid-vijanden, difficulty-mode en meer naar Star Ocean The Second Story R

Een nieuwe difficulty mode, post-game raid-vijanden, nieuwe wapens en meer zijn vandaag toegevoegd met de nieuwste update, Version 1.10, voor Star Ocean The Second Story R, de 2.5D-remake van het tweede deel in de Star Ocean-serie.
Star Ocean The Second Story R blaast de beroemde RPG uit 1998 nieuw leven in met een charmante 2.5D-vormgeving, een opnieuw gearrangeerde soundtrack, vele quality-of-life-verbeteringen en meer. De game is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PS5, PS4 en pc via STEAM.

Hieronder meer details over de patch-update van vandaag:

Toevoeging van een nieuw, zwaar uitdagend moeilijkheidsniveau, CHAOS-mode

  • Test je vaardigheden met een nieuw, dynamisch moeilijkheidsniveau, getiteld CHAOS-mode.

Toevoeging van raid-vijanden (The Ten Wise Men)

  • Deze nieuwe feature laat spelers na het voltooien van het hoofdverhaal strijden tegen individuele leden van The Ten Wise Men.
  • Elke Wise Man maakt gebruik van een unieke speciale aanval.

Toevoeging van Assault Action-personages (The Ten Wise Men)

  • Wanneer spelers de nieuw toegevoegde raid-vijanden hebben verslagen, ontvangen ze een uniek juweel. Elk juweel kunnen ze gebruiken om Ten Wise Men op te roepen met het Assault Action-systeem.

Character-art

  • Door bepaalde in-game evenementen te voltooien, komt divers nieuw artwork van NPC’s beschikbaar, gemaakt door character-designer Yukihiro Kajimoto. Het betreft artwork van de personages Regis, Allen, Mariana, Eleanor, Clyde en Leifath.
  • Spelers kunnen elk character-artwork dat ze in het verhaal vrijspeelden bekijken in het titelscherm van de game, inclusief art van speelbare personages.

Toevoeging van Ending-collection

  • Je kunt nu alle eindpatronen die je ontgrendelde bekijken in de nieuwe Ending-collection, welke is te bereiken via de Special-optie in het titelscherm.

Extra voorwerpen

  • Version 1.10 voegt gloednieuwe items toe aan de game: een mix van wapens, uitrusting en accessoires voor personages. Deze komen beschikbaar nadat spelers de hoofdverhaallijn voltooiden.
  • Spelers kunnen in New Game + ervoor kiezen om het level van hun personage te resetten maar verworven voorwerpen te behouden, zodat ze hun personage verder kunnen ontwikkelen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password