Quakecon 2022 gaat vandaag van start!

QuakeCon 2022 begint vandaag om 19:00 uur met een korte verwelkoming door Marty Stratton, onmiddellijk gevolgd door een volledig, wereldwijd programma inclusief discussies over Bethesda-games, leuke interactieve shows, giveaways, toernooien, fondsenwerving voor goede doelen, interviews met ontwikkelaars, sales op Bethesda-games en nog veel meer.

Check https://www.twitch.tv/bethesda om de show te bekijken, oude vrienden te ontmoeten, te doneren voor een goed doel en wat giveaways in de wacht te slepen!

We hebben vandaag ook leuk nieuws te melden. Bekijk de details hieronder!

id Software en Bethesda PC Classics komen naar PC Game Pass en de Microsoft Store.
Tegenwoordig worden PC Game Pass en de Microsoft Store een stuk klassieker, met de toevoeging van meer dan 10 PC-games die de standaard zetten voor de meest uitzonderlijke FPS- en RPG-titels van vandaag, waaronder Return to Castle Wolfenstein, Quake 4, The Elder Scrolls Adventures: Redguard, en meer.

 • Dit zit er vandaag in de PC Game Pass:
  • Return to Castle Wolfenstein
  • Quake 4
  • Wolfenstein 3D
  • An Elder Scrolls Legend: Battlespire
  • The Elder Scrolls Adventures: Redguard
  • Ontgrendel alle Champions in Quake Champions via een Game Pass Perk
 • Vandaag gratis in de Microsoft Store:
  • The Elder Scrolls: Arena
  • The Elder Scrolls: Daggerfall
  • Quake Champions
 • Vandaag te koop in de Microsoft Store:
  • Heretic: Serpent Riders
  • Hexen: Beyond Heretic
  • Hexen: Deathkings

De originele Quake re-release krijgt een nieuwe update, inclusief de legendarische mod, Threewave CTF
Vorig jaar lanceerden we de originele Quake voor een modern publiek en maakten we de game beschikbaar via Xbox Game Pass voor een voorproefje van id Software’s klassieker met een hoog octaangehalte. Vandaag voegen we nog meer toe met Update 4, met onder andere de terugkeer van de legendarische voorloper van teamgebaseerde multiplayer: Threewave Capture the Flag. Deze toevoeging bevat negen iconische levels uit de originele mod, net op tijd voor QuakeCon om jou en zeven van je beste frag-vrienden weer samen te brengen!

QuakeCon-uitverkoop is LIVE met tot 70% korting op geselecteerde Bethesda-games
Doe mee aan de QuakeCon-festiviteiten met tot 70% korting op Bethesda games bij geselecteerde retailers, 60% korting op DEATHLOOP, 50% korting op Ghostwire: Tokyo, en andere kortingen op Fallout, DOOM Eternal, Dishonored, Wolfenstein, en nog veel meer. (Op geselecteerde platforms, zie de individuele productpagina’s voor details, korting op de normale prijs in bepaalde regio’s).

Bovendien kunnen gamers een ongelofelijke QuakeCon 2022-bundel met Bethesda-games voor PC kopen, inclusief DEATHLOOP, Ghostwire: Tokyo, DOOM Eternal en Fallout 76.

Doneer aan de QuakeCon liefdadigheidsinstellingen: Help dieren redden en doneer aan de ACLU
We zijn verheugd om de liefdadigheidstraditie van QuakeCon opnieuw voort te zetten, zowel wereldwijd als lokaal. QuakeCon-kijkers kunnen rechtstreeks vanuit de officiële QuakeCon-stream doneren aan organisaties via het QuakeCon Tiltify Team. Dit jaar steunen we met trots de American Civil Liberties Union (ACLU), onze jarenlange adoptiepartner voor dieren in Dallas, Dallas Pets Alive, en FOUR PAWS, een wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie.

QUAKE CHAMPIONS WORLD CHAMPIONSHIP
QuakeCon zou niet compleet zijn zonder een Quake-toernooi, en dit jaar zal de Quake Pro League zijn hoogtepunt bereiken met het 2022 Quake Pro League World Championship, 18-20 augustus, uitgezonden vanuit de PGL-studio in Boekarest, Roemenië. 13 Quake Pro League-spelers en 11 Qualifiers nemen het tegen elkaar op in een 24-koppige dubbele eliminatie bracket voor de wereldkampioenschapsgordel.

Voor meer informatie en om te weten te komen hoe je de hele finale kunt volgen, ga je naar: https://quake.bethesda.net/en/news/2yzTZVAdDc10jYGD0ChBsh

Stem VANDAAG af!
Zorg dat je kijkt naar alle QuakeCon-festiviteiten die vandaag om 19:00 uur van start gaan op https://www.twitch.tv/bethesda. Hoogtepunten zijn: een gesprek met ontwikkelaars over Arkane Austin’s aankomende Redfall, gameplay en discussie over The Elder Scrolls Online, een panel over Expeditions: The Pitt, dat eraan komt voor Fallout 76, de befaamde QuakeCon dirty keyboard contest met special guest SteelSeries, en meer.

Ook Bethesda Benelux kent weer een volledig lokaal QuakeCon programma, met leuke gasten, toffe giveaways, de eerste episode van Bethesda Next Streamer seizoen 2 en de terugkeer van de legendarische kookwedstrijd. Hieronder vind je het volledige lokale programma.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com