Quakecon 2022 | Doe online met ons mee, 18-20 augustus 2022

Over slechts twee weken keert QuakeCon terug als streaming-evenement in 2022, dit jaar gericht op de QuakeCon-community en de games waar ze van houden. 18-20 augustus kunnen de QuakeCon-getrouwen afstemmen op meetups op Discord en wereldwijde livestreams, inclusief updates over bestaande en aankomende games, giveaways, toernooien, donaties voor goede doelen, interviews met ontwikkelaars, enorme kortingen op Bethesda-games en nog veel meer.

Meer details over giveaways en de QuakeCon Bethesda Sale worden in de komende dagen vrijgegeven via de sociale kanalen van QuakeCon.

QUAKECON LIVESTREAM
Het plezier begint op 18 augustus om 18:15 uur met de QuakeCon-preshow, waarbij Marty Stratton van id Software om 19:00 uur het hoofdevenement aftrapt met een korte welkomstboodschap.

Meteen na de welkomstboodschap kunnen fans afstemmen op verschillende streams uit Noord-Amerika, Brazilië, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen, Nederland en meer landen over de hele wereld. Gamegerelateerde streams omvatten bestaande en aankomende titels, zoals Redfall, The Elder Scrolls Online, Fallout 76, Ghostwire: Tokyo, Quake en meer. Verwacht ook speciale optredens van developers en andere personalities.

Daarnaast bevat de line-up leuke community-gerichte shows zoals een Quiz-a-Thon-spelshow, het koken van in-game recepten, interactieve charity shows, de legendarische Dirty Keyboard-wedstrijd, PC-bouwgidsen en nog veel meer.

PC-spelers kunnen nog steeds meedoen aan de Dirty Keyboard Contest, gesponsord door SteelSeries door naar https://quakecon.bethesda.net/en/dirty-keyboard/ te gaan. Hoe vuiler, hoe beter.

Het volledige schema van streams is online te vinden op: https://quakecon.bethesda.net/en/schedule/.

 

Ook Bethesda Benelux kent weer een volledig lokaal QuakeCon programma, met leuke gasten, toffe giveaways, de eerste episode van Bethesda Next Streamer seizoen 2 en de terugkeer van de legendarische bakwedstrijd. Hieronder vind je het volledige lokale programma:

QUAKE CHAMPIONS WERELDKAMPIOENSCHAP
QuakeCon zou niet compleet zijn zonder een Quake-toernooi, en dit jaar bereikt de Quake Pro League zijn hoogtepunt met het 2022 Quake Pro League World Championship, van 18-20 augustus, uitgezonden vanuit de PGL-studio in Boekarest, Roemenië. 13 Quake Pro League-spelers en 11 Qualifiers nemen het tegen elkaar op in een 24-koppig dubbel eliminatietoernooi voor de titel van het Wereldkampioenschap.

QUAKECON GOEDE DOELEN
We zijn verheugd om de liefdadigheidstraditie van QuakeCon opnieuw voort te zetten, zowel op wereldwijd als lokaal niveau. QuakeCon-kijkers kunnen rechtstreeks vanuit de officiële QuakeCon-stream doneren aan organisaties via het QuakeCon Tiltify Team. Dit jaar steunen we met trots de American Civil Liberties Union [ACLU], onze jarenlange adoptiepartner voor dieren in Dallas, Dallas Pets Alive, en ook FOUR PAWS, een wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie.

QUAKECON PARTNERS
QuakeCon zou niet mogelijk zijn zonder de geweldige steun van onze partners, die jaar in jaar uit geweldige giveaways, content en meer voor het evenement leveren.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password