Quake II verbeterde heruitgave nu beschikbaar

De veelgeprezen Strogg-stompende first-person shooter van id Software uit 1997 keert verbeterd terug met de Quake II-heruitgave, nu verkrijgbaar op Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, pc, PlayStation 5 en PlayStation 4.
Ervaar het originele spel, verbeterd
Geniet van de originele, authentieke versie van Quake II, nu met:

  • Tot 4K en ondersteuning voor breedbeeldresolutie
  • Verbeterde modellen
  • Verbeterde vijandanimaties en gore
  • Verbeterd AI-gedrag
  • Verbeterde cinematics, dynamische en gekleurde belichting, anti-aliasing en scherptediepte
  • De originele heavy rock soundtrack van Sonic Mayhem, en meer
  • Online multiplayer en co-op ondersteuning

Koop beide originele missiepakketten
Quake II bevat beide originele missiepakketten: “The Reckoning”, met 18 campagneniveaus en 7 deathmatch-maps, en “Ground Zero”, met 15 campagneniveaus en 14 deathmatch-maps.

  • Missie Pakket: The Reckoning
  • Missie Pakket: Ground Zero

Speel de gloednieuwe uitbreiding “Call of the Machine”
Een gloednieuwe Quake II-ervaring van MachineGames bestaande uit 28 campagneniveaus en één multiplayer deathmatch map. In de diepten van de Strogg-ruimte ligt de Machine, een singulariteit die het weefsel van de werkelijkheid kan doen instorten. Vecht door tijd en ruimte om de Strogg-Maker te vinden, te vernietigen en het lot van mens en machine te veranderen.

Geniet van online en lokale multiplayer en co-op
Vecht tegen de vijandige Strogg in de ruige, militaire scifi-campagne en uitbreidingen in online of lokale splitscreen co-op voor 4 spelers, en strijd in pure retro-stijl gevechten met ondersteuning voor wedstrijden voor 16 spelers (online),4 spelers (lokaal splitscreen), of *8 spelers (lokaal splitscreen). Botondersteuning voor offline en online deathmatch- en team deathmatch-modi is inbegrepen.

Speel samen met Crossplay
Speel de campagne en alle uitbreidingspakketten samen of ga de strijd aan in multiplayer-wedstrijden met je vrienden, ongeacht het platform. Crossplay wordt ondersteund tussen pc (controller-enabled), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password