PvE Extraction Shooter Shell Runner aangekondigd

De indie-ontwikkelstudio Reija stuurt spelers later dit jaar een dystopisch cyberpunk-universum in: Met Shell Runner kondigt de ontwikkelstudio een PvE-extractieshooter aan met singleplayer- en co-opmodi die spelers snelle tactische gevechten biedt vanuit een top-downperspectief en de kans om veel buit te winnen.

De release van Shell Runner staat gepland voor het vierde kwartaal van 2023. Een gratis demoversie, Shell Runner – Prelude, komt zeer binnenkort uit.
In Shell Runner sluiten spelers zich aan bij de huurlingen van de digitale onderwereld, de zogenaamde Shell Runners. Om aan een missie te beginnen, uploaden ze hun bewustzijn in een soort lichaam – het omhulsel. De missies die Shell Runners voltooien zijn missies die niemand anders wil uitvoeren: Ze infiltreren, moorden, plunderen en elimineren iedereen die hen in de weg staat, met als doel de grootst mogelijke buit te pakken. Wie faalt, verliest alles.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password