Puzzelspel Cyber Manhunt onthult vervolg

Cyber Manhunt: New World  stort spelers in een verhaal over cyberhacken dat de uitdagingen van de hedendaagse digitale samenleving weerspiegelt. Kruip in de huid van een AI in een groot bedrijf en doorbind diepgaande uitdagingen in de echte wereld die draaien om big data, cyberbeveiliging en kunstmatige intelligentie. Gebruik een arsenaal aan ingewikkelde social engineering-tactieken om verborgen mysteries te ontcijferen en verdiep je in verhalen vol ambitie en intriges.
Aldric Chang, CEO van Spiral Up Games, deelde het volgende: “Hoewel het een eerbetoon is aan het rijke verhaal en de ingewikkelde puzzels van het origineel, gaat Cyber Manhunt: New World dieper in op de complexiteiten en uitdagingen die onze moderne digitale samenleving vormgeven. We kijken uit naar de feedback en ervaringen van spelers tijdens het verkennen van verhalen vol verborgen geheimen en mysteries.”

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password