Puzzelplatformgame A Boy and his Blob: Retro Collection komt op 17 oktober naar PlayStation & Nintendo Switch

Ah, de goede oude tijd van klassiek gamen. Je ogen op het CRT-scherm gericht, stampend op je NES-controller tot je knoppen geen kleur meer hadden. Voor de meesten is het misschien verleden tijd, maar die nostalgische magie is nog springlevend.

Voor het geval je het nieuws hebt gemist: Ziggurat Interactive en Limited Run Games hebben die magie in een flesje gestopt met A Boy and his Blob: Retro Collection, een liefdesbrief van twee voor één aan de dagen van retro platformen en breinbrekende puzzels. The Retro Collection komt op 17 oktober 2023 naar PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.
A Boy and his Blob: Retro Collection brengt een paar NES- en Game Boy-hits naar moderne consoles, inclusief hun Amerikaanse en Japanse versies. A Boy and his Blob: Trouble in Blobolonia legt het lot van Blobolonia in jouw handen als de kwaadaardige Keizer de planeet in chaos dreigt te storten. Als de Jongen, samen met je nieuwe buitenaardse vriend Blobert (liefkozend Blob genoemd), gebruik je 14 magische jelly beans om de vorm van je metgezel te veranderen terwijl je puzzelvaardigheden op de proef worden gesteld.

In De redding van prinses Blobette kun je genieten van het spannende vervolg, dit keer wanneer de gemene Alchemist het koninklijke kasteel van Blobolonia overneemt en de mooie prinses in de val lokt. Het is weer aan de Boy en zijn Blob-vriend om het kwaad te verslaan, de prinses te redden en een dreigende bemoeial de laan uit te sturen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password