PUBG krijgt Training Mode en releasedatum voor Xbox

PUBG krijgt een trainingsmode die het mogelijk maakt voor 5 tot 20 spelers om hun skills te verbeteren. De mode moet in september worden toegevoegd aan de game.

Dit werd via Steam aangekondigd en de mode is onderdeel van de Fix PUBG campagne. Deze campagne werd eerder deze maand aangekondigd en moet de game “beter, stabieler en eerlijker” maken.

In de nieuwe training mode kunnen spelers “alle aspecten van PUGB oefenen. Je kunt rijden in verschillende voertuigen, leren landen op verschillende doelen en het perfecte peek shot oefenen.”

Er zal een speciale schietbaan zijn. Hier kunnen spelers oefenen op afstanden van 400 meter, 800 meter en een “speciale 1k” schietbaan. Daarnaast zijn er doelwitten die bewegen of stilstaan.

De trainingmode maakt het ook mogelijk om te oefenen met je parachute, het gooien van granaten, melee gevechten, parkour, CQC en veel meer.

Verder liet Xbox ook weten dat de game in zijn laatste, rechte lijn zit naar een heuse release!
In een filmpje lieten ze zien hoe er hard werd gewerkt naar de releasedatum.
Player Unknown Battle Grounds zal op 4 september volledig beschikbaar zijn.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com