PUBG in december naar PS4, inclusief Nathan Drake

PlayerUnknown’s Battlegrounds verschijnt op 7 december voor PS4, zo is aangekondigd. Daarmee worden enkele recente lekken en geruchten bevestigd. Eerder verscheen de battle royale game al voor pc en Xbox One. De PS4-versie lanceert met drie mappen (Erangel, Miramar en Sanhok), het tanked systeem, event mode en achievements. Ook de Survivor Pass zal van de partij zijn. Die kan je apart kopen en levert je extra in-game beloningen op. Deze Survivor Pass komt ook naar pc en Xbox One.

Voorts is er nog een extraatje voor wie een pre-order plaatst. Een pre-order levert namelijk exclusieve in-game Uncharted en The Last of Us items op. Het gaat om de outfit van Nathan Drake en de rugzak van Ellie. Of deze extra’s ook gewoon los in de game te verkrijgen zullen zijn, dan wel enkel via een pre-order, is niet bekend.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password