Psychologische thriller “Broken Pieces” bevriest de tijd op Consoles

Broken Pieces, de psychologische thriller die zich buiten de tijdstroom afspeelt van ontwikkelaar Elseware Experience en uitgever Freedom Games, ontsnapt vandaag aan bovennatuurlijke verschrikkingen op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.
Verken het schilderachtige Franse kustplaatsje Saint-Exil, waar Elise en haar verloofde Pierre onlangs naartoe zijn verhuisd, nooit verwachtend welke raadsels hen te wachten staan. Ontdek waarom iedereen in de stad is verdwenen en hoe deze eens zo gezellige nederzetting zo sinister is geworden. Ga op zoek naar Elises vermiste verloofde en onthul de duistere geschiedenis van dit eens zo pittoreske dorpje.

Ontmoet obstakels die alleen worden overwonnen door Elises nieuwe vermogen om het weer tijdelijk te beheersen. Verzamel cassettebandjes die inzicht geven in het smerige verleden van de gemeenschap, een cryptische sekte die op de loer ligt en de enige muzieknummers die de oorverdovende stilte van de bevroren tijd vullen.

Ervaar een gevoel van isolatie en eenzaamheid met een ongelooflijk persoonlijke weergave. Samen met het gebrek aan achtergrondmuziek zijn de cinematics tijdens en buiten de gameplay gemaakt met handcamera’s om het gevoel van isolement te benadrukken. Alle aspecten van het spelontwerp benadrukken het feit dat Elise de enige mens is in Saint-Exil.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password