PSVR 2 onthulling voor “Colossal Cave” | PC, VR, Consoles lanceren vandaag

Sierra On-Line-oprichters Ken en Roberta Williams’ Colossal Cave, de ultieme 3D-interpretatie van het originele tekstavontuur, zal in 2023 de onbekende landen van PlayStation VR 2 betoveren. De game lanceert vandaag op Meta Quest 2, Nintendo Switch, PlayStation 5 en Windows PC en Mac via Steam, The Epic Games Store, Humble, Itch.io en Amazon. De Xbox Series X|S-versie maakt een schilderachtige wandeling en komt op een later tijdstip.
De toegang tot deze adembenemende maar verraderlijke fantasiewereld is eindelijk geopend voor moedige avonturiers. Smeed een onvergetelijk pad door de bijna bodemloze diepten van een enorm ondergronds labyrint. Verzamel zowel alledaagse als magische voorwerpen in de grotten en los listige puzzels op om onnoemelijke fortuinen en geheimen te ontdekken.

Hef een trouwe lantaarn op om kilometerslange levendige en betoverende gangen te verlichten, terwijl je een goed doorgewinterde bijl vasthoudt die royaal is geschonken door een semi-vijandige dwerg. Speur rond kolossale stalagmieten die uit de aarde oprijzen terwijl het omgevingsgeluid van rondhangende vleermuiskolonies, echo’s en lompe wezens je zintuigen doordrenkt. Maak vrienden (of vijanden!) met majestueuze beesten voordat je zegevierend uit de mystieke grotten tevoorschijn komt en met schatten in de hand terug naar huis gaat.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password