Propnight voert de horror op in nieuwe update die volgende week komt

Bereid je voor op terreur in een geheel nieuwe vorm, want de ongelooflijk populaire 4vs1 survival horror/physics game Propnight krijgt volgende week een nieuwe update, en het gevaar wordt opgevoerd tot 11. Propnight is ontwikkeld door FNTASTIC en uitgegeven door Mytona. Vier spelers kruipen in de huid van klassieke horror-overlevenden (of misschien wel slachtoffers!), terwijl één andere speler een meedogenloze moordmachine is die iedereen angst inboezemt. Het is echter horror met een twist, aangezien de overlevenden kunnen veranderen in klonen van nabijgelegen zichtbare voorwerpen als een manier om zich te verbergen, allemaal terwijl ze de rekwisieten verzamelen en repareren die nodig zijn om uiteindelijk aan de moordenaar te ontsnappen. De klok tikt, en de moordenaar is op jacht…krijg jij al je rekwisieten op tijd klaar?

Op 29 april ontvangt Propnight een nieuwe update, die twee fantastische elementen aan het spel toevoegt – een nieuwe overlevende, en een 4vs4 modus! De overlevende is een dodelijke toevoeging met een jaren ’80 horror flair- een jong meisje met een katana! En de 4vs4 verstoppertje modus voegt meer rekwisieten, herontworpen kaarten, en extra skins toe!

Bereid je voor op een geheel nieuwe Propnight wanneer de update op 29 april arriveert!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password