PROJECT M – NCSOFT onthult fotorealistisch Unreal Engine 5-game

NCSOFT, een vooraanstaande wereldwijde game-ontwikkelaar en uitgever, presenteert een eerste gameplay-blik van Project M – een titel in ontwikkeling die naar consoles komt. De game maakt gebruik van Unreal Engine 5 om fotorealistische graphics en hoge productiewaarden te leveren, en levert een interactieve filmervaring over een man die wraak wil nemen voor de dood van zijn vrouw.

De trailer is een technische showcase van realistische omgevingstexturen, emotionele gezichtsuitdrukkingen en realistische personage-animaties – een mix van NC’s technische bekwaamheid in 3D scannen, motion capture en visuele effecten.

De onthulling van de trailer, een project in ontwikkeling, is de eerste officiële stap van NC’s “Open R&D”-initiatief, ook wel “NCing” genoemd. NC’s hoofd development management officer, Moon Young Choi, verwoordt het het best: “NCing drukt de toewijding van het bedrijf uit om het ontwikkelingsproces te onthullen en om eerder met de spelers te blijven communiceren met betrekking tot nieuwe projecten.” Hij voegde er ook aan toe: “In de toekomst zullen we proactief onze ontwikkelingsvoortgang laten zien in verschillende vormen van content, zoals trailer video’s, interviews, romans en webtoons.”
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password