Project Cars 3 aangekondigd

Slightly Mad Studio heeft Project Cars 3 aangekondigd. De game zal deze zomer reeds uitkomen voor de PlayStation 4? Xbox One en PC. Vermoedelijk krijgt de game later ook een release voor de PS5 en Xbox Series X, al is daar voorlopig nog niets over gemeld.

Project Cars 3 krijgt een compleet nieuwe career mode met nog meer vrijheid om te doen wat je wil dan in het vorige deel. Verderkrijgt de game upgrades voor auto’s, waarbij je onder andere de ophanging, uitlaat en turbo’s kan aanpassen.

Daarnaast zitten er nieuwe auto’s en tracks in de game, verbeterde graphics, physics tweaks, verbeterde AI en krijgt de multiplayer updates en nieuwe events.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password