Programmeer Bots, vecht tegen malware in Survival Crafting Adventure, “Omega Crafter”.

Omega Crafter, de automatiseringsgerichte open-wereld survival crafting adventure game ontwikkeld door supercomputerbedrijf Preferred Networks, programmeert een weg naar PC tijdens Steam Next Fest

Een open-wereld videogame in ontwikkeling wordt aangevallen door een mysterieus programma! Verken en bescherm het weelderige, procedureel gegenereerde landschap alleen of met vrienden en programmeer je trouwe robotgenoot Grammi om nederzettingen te bouwen, landbouwgrond te bewerken en grondstoffen te delven terwijl je vecht in meerdere biomen vol monsters en grondstoffen.

Maak wapens, pantsers en verdedigingswerken binnen de stadsgrenzen en vecht terug tegen kwaadaardige malware die zich manifesteert als machtige vijanden en eindbazen. Bevrijd het land van kwaadaardige code op tijd voor de releasedatum van de game!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password