Process of Elimination onthuld verhaaltrailer en releasedatum

De ongelukkige student Wato komt terecht in een verbijsterend onderzoek onder leiding van 13 bekwame detectives! Wie zijn deze andere detectives en wat zijn hun uiteindelijke doelen? Ontdek het in de trailer.
Bereid je voor op de mysteries die voor je liggen door mee te doen aan de retweet wedstrijd die nu tot 21 december 2022 loopt en waarmee je kans maakt op een Deluxe Edition voor jou en een collega-detective!

Process of Elimination heeft 14 unieke detectives met elk hun eigen gespecialiseerde vaardigheden! Kijk op welke detective jij het meest lijkt door de Welke detective ben jij persoonlijkheidsquiz!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password