Private Division en Piccolo Studio kondigen After Us aan

Private Division en Piccolo Studio hebben After Us aangekondigd tijdens The Game Awards. Deze meeslepende verkennings-/avonturengame komt in de lente van 2023 uit voor pc op Steam en op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Speel als Gaia, de geest van leven en geef de aarde een tweede kans tijdens je surrealistische reis. Doorkruis adembenemende omgevingen om de zielen van uitgestorven dieren te redden en gebruik Gaia’s krachten om de gevaren te bestrijden die de onherbergzame aarde teisteren.
After Us bevat de kenmerkende manier van verhalen vertellen van Piccolo Studio, gecombineerd met meeslepende verkenning en avonturen. Kruip in de huid van Gaia en spring, glij, sprint en zwem om de dodelijke obstakels en vijanden te ontwijken. Als de belichaming van het leven heeft zij de macht om de planeet te herstellen. Door licht uit te stralen kan Gaia planten laten groeien en nieuwe paden onthullen.

“After Us is een game over erfenis en hoop,” aldus Alexis Corominas, Game Director bij Piccolo Studio. “We wilden een krachtige game-ervaring creëren waarin een aangrijpend verhaal wordt gecombineerd met creatief game-ontwerp en unieke spelsystemen. We zijn benieuwd naar de reacties van de spelers als de game komend voorjaar uitkomt.”

After Us toont een fantasievolle wereld die is verwoest door de destructieve acties van een onbeteugelde samenleving, verspreid over tien verschillende biomen. Je komt meer te weten over het lot van verschillende majestueuze wezens, zoals de laatste walvis die geharpoeneerd is, de laatste adelaar die gekooid is of het laatste hert dat opgejaagd is. Aan jou de taak om de zielen van deze dieren te redden en de wereld weer tot leven te brengen. Elke nieuwe omgeving stelt Gaia voor nieuwe uitdagingen en beschrijft de laatste momenten van deze dieren voor hun climactische wedergeboorte.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password